sábado, 12 de noviembre de 2011

L'empresa Cacaolat s'instal·larà a Santa Coloma

El jutge adjudica l'empresa de batuts a l'aliança formada per Damm, Cobega i Victory

La fàbrica Damm a Santa Coloma de Gramenet
                                                       
Santa Coloma està d'enhorabona després que el Jutjat Mercantil número 6 de Barcelona hagi adjudicat, el passat dimarts dia 8, la unitat productiva de la empresa Cacaolat a l'aliança formada per la cerveseria Damm, l'embotelladora Cobega i l'inversora Victory Turnaround.

Aquesta decisió comportarà la creació d'una nova fàbrica a les antigues instal·lacions de la cerveseria Damm a la ciutat colomenca. El jutge ha valorat i triat aquesta opció donat que aquest projecte és el que compta amb una major inversió econòmica.

La ubicació de l'empresa de batuts a Santa Coloma havia despertat un gran interès per part dels colomencs, els quals fins i tot, havien organitzat marxes per la ciutat amb el motiu de demanar aquesta decisió que comportarà un gran revulsiu a l'economia de la ciutat que no es troba en el seu millor moment.

La decisió ha estat molt ben rebuda per part dels ciutadans, organitzacions i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que en veu de la seva alcaldessa, Núria Parlón, ha volgut mostrar la importància que té aquest fet per a l'economia i el desenvolupament d'activitat i vida industrial a la ciutat colomenca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario